header

Popkoor Xsinchère viert 25-jarig jubileum!

Geschreven op 21 Oct 2022, door Xsinchère

Jubileum
Xsinchère bestaat 25 jaar en dat gaan we uiteraard vieren. Bekenden van het eerste uur kunnen zich misschien nog herinneren dat Popkoor Xsinchère werd opgericht door de koorleden van het Jeugdkoor St. Bavo uit Raamsdonk en Jongerenkoor Figaro uit Raamsdonksveer. 

In de loop van de jaren heeft Xsinchère op verschillende locaties mooie concerten georganiseerd en nog steeds weten wij ons publiek te verrassen met nieuwe optredens op diverse evenementen in de regio. Uiteraard blijft het heel gezellig om iedere donderdagavond lekker te kunnen zingen en de liefhebbers kunnen na afloop in het Ontmoetingscentrum de repetitie 'evalueren'.

Xsinchère in De Langstraat

Concerten op 15 en 16 april 2023 

Het 25-jarig jubileum van Popkoor Xsinchère gaan we, hoe kan het ook anders, op zaterdagavond 15 april en zondagmiddag 16 april 2023 vieren met twee grootse voorstellingen in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik. Tijdens deze voorstellingen gaan we terug in de tijd naar de muzikale 'Pareltjes' van Xsinchère en wij nodigen iedereen graag uit voor het themaconcert 'Diamonds & Pearls'. 

 

Het programma van deze avond is nog 'under construction' maar we willen het publiek weer gaan verrassen met een aantal spetterende optredens onder leiding van onze dirigente Caren ten Kate en met de begeleiding van onze vaste muzikanten van het Xsinchère combo.

Kaartverkoop 
Kaarten zijn te reserveren. Kijk hier voor meer informatie!

Tot ziens in Den Bolder op 15 of 16 april 2023!