header

Nieuws

25 JAAR Popkoor Xsinchère

Geschreven op 21 Oct 2022, door Xsinchère

Jubileum
In maart 2022 was het 25 jaar geleden dat Popkoor Xsinchère werd opgericht. Voor degenen die het zich nog herinneren, was het destijds een samenvoeging van Jeugdkoor St. Bavo uit Raamsdonk en Jongerenkoor Figaro uit Raamsdonksveer.

In de loop van de jaren hebben we op verschillende locaties mooie concerten georganiseerd en nog steeds weten we ons publiek te verrassen met nieuwe optredens op diverse evenementen in de regio. Uiteraard blijft het heel gezellig om iedere donderdagavond lekker te kunnen zingen en de liefhebbers kunnen na afloop in het Ontmoetingscentrum de repetitie 'evalueren'.

25 jaar Xsinchère

Concerten op 15 en 16 april 2023 

Het 25-jarig jubileum van Popkoor Xsinchère gaan we, hoe kan het ook anders, op zaterdagavond 15 april en zondagmiddag 16 april 2023 vieren met twee grootse voorstellingen in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik. Tijdens deze voorstellingen gaan we terug in de tijd naar de muzikale 'Pareltjes' van Xsinchère en wij nodigen iedereen graag uit voor het themaconcert 'Diamonds & Pearls'. 

Lees verder »

Wijnactie 25 jaar Xsinchère

Geschreven op 20 Oct 2022, door Xsinchère

Xsinchère 25 jaar….daar moet op geproost worden !! 
Uiteraard met onze eigen Xsinchère jubileumwijn.
????????????
Wegens het grote succes van de wijnactie bij ons vorige jubileum zetten we deze actie opnieuw in. 

Wat houdt het in?

In samenwerking met slijterij Quist hebben we een paar lekkere, gangbare wijnen én een lekker biertje uitgekozen. De flessen worden voorzien van een etiket met ons logo en een verwijzing naar het 25-jarig bestaan. De prijs per fles is € 7,50.

Bij bestelling van 6 flessen (of een veelvoud daarvan) in één keer betaal je geen € 45 maar slechts € 42 per doos. Er is keuze uit rode wijn, witte wijn, rosé en bier. Alle combinaties zijn mogelijk.


Hoe werkt het?

Hieronder staat een korte omschrijving van de wijnen. Stuur je bestelling met het aantal flessen, je naam en het te betalen bedrag door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het af tijdens de repetitie.Zodra wij voldoende bestellingen hebben maken we samen met Quist de bestellingen klaar. Wij nemen de bestellingen mee naar de repetitie of je komt hem ophalen bij Marlies of Antoinet. Je bestelling moet bij aflevering met PIN (QR-code) worden afgerekend.

Om weer een spetterend jubileum concert te kunnen geven is veel proosten noodzakelijk. Dus promoot de wijn en het bier bij vrienden en familie!

 

Proost        

 

Rood: Merlot-Cabernet; een dieprode wijn met de intense geur van cassis en zwarte bessen. Mondvullend en fluweelrond.

Wit: Vertmentino-Chardonnay; een witte wijn met de intense en charmante geur van grapefruit en perzik. Sappig en smaakvol. Een heerlijke frisse Jubileumwijn.

Rosé: Cinsault-Grenache; heldere bleekroze rosé wijn met de verleidelijke geur van framboos en bramen en een zacht fris fruit in de mond.

Bier: Een heerlijk blond Belgisch bier (5% alcohol).

 

Lees verder »