header

Nieuws

KAARTVERKOOP Concerten 15 en 16 april 2023

Geschreven op 27 Jan 2023, door Xsinchère

Voor het 25-jarig jubileum heeft Xsinchère uit haar repertoire de mooiste liedjes uitgekozen die we samen met ons combo en een aantal gastmuzikanten gaan samenvoegen tot een nieuwe show.

Zowel voor u als voor ons zijn dit memorabele nummers uit de Top40 van de afgelopen 25 jaar. Wij hopen dat u weer aanwezig bent bij één van onze voorstellingen! 
Muziek en show zijn aanwezig en na afloop zorgen wij uiteraard weer voor een gezellige afterparty! 

  

Diamonds & Pearls

Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik

Zaterdag 15 april
Aanvang 20.00 uur - zaal open 19.30 uur

Zondag 16 april
Aanvang 14.00 uur - zaal open 13.30 uur

Entree € 12,50

Kaarten zijn per mail te reserveren.
Stuur je bestelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld daarbij:
- Naam 
- Voorstelling zaterdag en/of zondag
- Aantal kaarten

 

Gereserveerde kaarten kunnen in overleg worden opgehaald of bij u afgegeven door één van onze leden.

Lees verder »

Popkoor Xsinchère viert 25-jarig jubileum!

Geschreven op 21 Oct 2022, door Xsinchère

Jubileum
Xsinchère bestaat 25 jaar en dat gaan we uiteraard vieren. Bekenden van het eerste uur kunnen zich misschien nog herinneren dat Popkoor Xsinchère werd opgericht door de koorleden van het Jeugdkoor St. Bavo uit Raamsdonk en Jongerenkoor Figaro uit Raamsdonksveer. 

In de loop van de jaren heeft Xsinchère op verschillende locaties mooie concerten georganiseerd en nog steeds weten wij ons publiek te verrassen met nieuwe optredens op diverse evenementen in de regio. Uiteraard blijft het heel gezellig om iedere donderdagavond lekker te kunnen zingen en de liefhebbers kunnen na afloop in het Ontmoetingscentrum de repetitie 'evalueren'.

Xsinchère in De Langstraat

Concerten op 15 en 16 april 2023 

Het 25-jarig jubileum van Popkoor Xsinchère gaan we, hoe kan het ook anders, op zaterdagavond 15 april en zondagmiddag 16 april 2023 vieren met twee grootse voorstellingen in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik. Tijdens deze voorstellingen gaan we terug in de tijd naar de muzikale 'Pareltjes' van Xsinchère en wij nodigen iedereen graag uit voor het themaconcert 'Diamonds & Pearls'. 

Lees verder »

Wijnactie 25 jaar Xsinchère

Geschreven op 20 Oct 2022, door Xsinchère

Xsinchère 25 jaar….daar moet op geproost worden !! 
Uiteraard met onze eigen Xsinchère jubileumwijn.
????????????
Wegens het grote succes van de wijnactie bij ons vorige jubileum zetten we deze actie opnieuw in. 

Wat houdt het in?
In samenwerking met slijterij Quist hebben we een paar lekkere, gangbare wijnen én een lekker biertje uitgekozen. De flessen worden voorzien van een etiket met ons logo en een verwijzing naar het 25-jarig bestaan. De prijs per fles is € 7,50. Bij bestelling van 6 flessen (of een veelvoud daarvan) in één keer betaal je geen € 45 maar slechts € 42 per doos. Er is keuze uit rode wijn, witte wijn, rosé en bier. Alle combinaties zijn mogelijk.


Hoe werkt het?
Hieronder staat een korte omschrijving van de wijnen. Stuur je bestelling met het aantal flessen, je naam en het te betalen bedrag door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het af tijdens de repetitie. Zodra wij voldoende bestellingen hebben maken we samen met Quist de bestellingen klaar. Wij nemen de bestellingen mee naar de repetitie of je komt hem ophalen bij Marlies of Antoinet. Je bestelling moet bij aflevering met PIN (QR-code) worden afgerekend. Om weer een spetterend jubileum concert te kunnen geven is veel proosten noodzakelijk. Dus promoot de wijn en het bier bij vrienden en familie!

Proost        

 

Rood: Merlot-Cabernet; een dieprode wijn met de intense geur van cassis en zwarte bessen. Mondvullend en fluweelrond.

Wit: Vertmentino-Chardonnay; een witte wijn met de intense en charmante geur van grapefruit en perzik. Sappig en smaakvol. Een heerlijke frisse Jubileumwijn.

Rosé: Cinsault-Grenache; heldere bleekroze rosé wijn met de verleidelijke geur van framboos en bramen en een zacht fris fruit in de mond.

Bier: Een heerlijk blond Belgisch bier (5% alcohol).

 

Lees verder »

Sponsoren Diamonds & Pearls

Geschreven op 1 Sep 2022, door Xsinchère

 


Kassenbouw Van Amelsfoort
Millvision  
Bouwbedrijf Heesters  Aarts Koeltechniek Ruytenberg Shipyard    

 

Voor de komende
wij alvast onze

 

 voorstellingen bedanken
 sponsoren!


 
       

 
 

   
         

Wilt u zich nog aanmelden als sponsor en bent u benieuwd naar één van onze sponsorpakketten, stuur ons dan een bericht. U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Lees verder »